Maaike's verhalen

Extra informatie

Geplaatst op 31-3-2015 11:46:46

Onderwerp

Nieuwste berichten

  • #Comment.NoComments

#Comment.Button.SignInToComment

Wanna Read April

Wat kan het soms moeilijk zijn om boeken te kiezen om in te beginnen. Niet zozeer omdat ik niet weet wat ik wil lezen, maar omdat er zoveel keuze is en ik ze eigenlijk allemaal nu wil lezen. Mijn voornemen is om de boeken die in de kast staan dit jaar allemaal gelezen te krijgen (dat zijn lang niet alle ongelezen boeken, maar we moeten ergens beginnen, niet waar?). Mijn voorkeur deze maand ging daarom vooral uit naar boeken die daarin staan, dat maakte het keuzeprobleem in elk geval wat kleiner, maar niet makkelijker.

De stapel voor april bestaat uit de volgende boeken:

Wanna read april

Ik ben nu in “Het volmaakte Relikwie” van Michael Byrnes bezig, die was nog over van mijn maart stapel. Verder ligt er het boekje “Mississippi miss”, een boekje dat ik eens heb gekregen omdat ik geen nee kan zeggen tegen gelezen boeken die weg worden gedaan. Ik ben dan ook heel benieuwd wat ik ervan vind want het is totaal niet mijn soort boek.

Over “Promille” van Helen Vreeswijk heb ik zeer goede verhalen gehoord, dus ook naar deze ben ik benieuwd. Als die mij bevalt ga ik volgende maand wellicht het andere boek van haar lezen, wat ik nog heb liggen.

“Reckless” van Cornelia Funke is het eerste boek in de vijfdelige Duitse serie. Ik heb dit boek al twee keer gelezen, in het Nederlands en in het Engels, maar nu ga ik het in de originele taal lezen. Ik hoop dat ik het nog steeds zo geweldig vind als de eerste twee keren.

Dan een boek, dat al een eeuwigheid staat te wachten om gelezen te worden. Ik ben een beetje huiverig voor dit boek, omdat ik de Gone serie van Michael Grant helemaal geweldig vond, maar BZRK I vond ik helemaal niets. Dus hopelijk is “Eve & Adam” weer heel goed.

Als laatste ligt er “De stad” van Stella Gemmel. Deze moet ik van mijzelf voor mijn verjaardag deze maand gelezen hebben, omdat ik het vorig jaar met mijn verjaardag heb gekregen. Goede reden, niet waar?

Welke boeken ga jij deze maand lezen?

Achtergrond: Zwitserland, Nendaz, in de buurt van Lac de Cleuson (2010)