Maaike's verhalen

Extra informatie

Geplaatst op 17-5-2015 12:59:44

Onderwerp

Nieuwste berichten

  • #Comment.NoComments

#Comment.Button.SignInToComment

Wrap-up april

Een beetje een late terugblik op wat ik heb gelezen in april, maar de tijd schiet aan mij voorbij. Helemaal nu ik ben begonnen met werken en ik wat minder snel door mijn boeken heen kom – waarschijnlijk is het gewoon een kwestie van je tijd goed inplannen en besteed ik teveel tijd aan spelletjes spelen, haha. In april heb ik toch nog vijf boeken gelezen. Een foto moet ik jullie helaas deze keer onthouden, want de stapel gelezen boeken is nogal incompleet geworden. Ik heb namelijk van een aantal boeken afscheid genomen in verband met ruimtegebrek.

Ik ben de maand begonnen met “Het volmaakte relikwie” van Michael Byrnes. Het boek was wel interessant, maar ik vond de thriller niet echt spannend. Plus mijn algemene kennis van de diverse religies was niet genoeg om het hele verhaal goed te kunnen volgen.

Daarna heb ik “Piratenbloed” van Annejoke Smids gelezen, dit vond ik een leuk boek. Een heerlijk avontuur over piraten en zelfs de vliegende Hollander kwam erin voor.

Ook heb ik “De Kroon van Tearling” van Erika Johansen gelezen. Ik moest er even inkomen, het pakte me namelijk niet echt. Maar na een bladzijde of vijftig – denk ik – werd het erg spannend en kon ik niet meer stoppen. Ik wacht met smart op deel twee.

Van de stapel “gekregen boeken, maar ik weet niet wat ik hiervan moet vinden” heb ik “Mississippi Miss” van Emma Goldrick gelezen. Het is een heel zoet romannetje en duidelijk iets te zoet voor mij. Grappig om een keer gelezen te hebben, maar daar had houdt het ook bij op.

Als laatste heb ik deze maand “Steinernes Fleisch” van Cornelia Funke gelezen. Het is derde keer dat ik dit boek lees, alleen voor het eerst in het Duits. Ik vond het me aardig goed afgaan en gelukkig was het verhaal nog even goed als de eerste twee keer. Het vervolg heb ik op mijn huidige leesstapel bij mijn bed gelegd, want ik ben erg nieuwsgierig naar hoe het avontuur van Jacob Reckless verder gaat.
 
Welke boeken heb jij in april gelezen? 

Achtergrond: Zwitserland, Nendaz, in de buurt van Lac de Cleuson (2010)